Beseda a tanečné vystúpenie pre škôlku marec 2011 - dancing performance for the kindergarten March 2011

02.04.2011 00:02

Blížiaca sa jar prebúdza v ľuďoch opäť túžbu po všetkom živom, veselom a tak sme jeden jarný deň dostali od pani riaditeľky materskej škôlky na sídlisku Ťahanovce pozvanie urobiť besedu o psíkoch pre deti aj ich učiteľky v ich škôlke. Pozvanie sme prijali a spolu s ďaľšími tromi dievčatami Zuzkou a Mirkou a ich psíkmi Twigi a Kyrou sme deťom pripravili krásny program pre dnešné slnečné jarné dopoludnie. Deti tak mohli zblízka vidieť napríklad ukážky základnej poslušnosti, tri tanečné vystúpenia a na záver ukážku tréningu agility. Samozrejme, že nechýbala obľúbená detská činnosť, ktorou je hladkanie (v tomto prípade bolo detí viac a tak išlo priam o hromadné hladkanie, desať detí naraz hladkalo Elinku malými rúčkami, každý chcel skúsiť akú má hebkú srsť) veľmi ma potešila odvaha malého chlapčeka Tomáška, ktorý napokon aj napriek svojmu strachu zo psíkov, prišiel a statočne Elinku hladkal po chrbátiku. Deti videli, že vychovaného psíka sa netreba báť, naučili sme ich,  že skôr než nejakého psíka pohladkajú musia sa majiteľa opýtať, a tiež to, že psík má radšej keď ho hladkajú po chrbátiku, než keď mu šahajú na hlávku.

Som veľmi rada, že sme dostali toto pozvanie a že nás detičky aj ich učiteľky medzi sebou tak vrúcne prijali. Naše jarné tanečné vystúpenie na veselú detskú pesničku sa detičkám naozaj veľmi páčilo, zožali sme veľký potlesk a Elinku deti nazvali tancujúcou vílou :)

 

Today we have a spring dancing performance for children in the kindergarten, Enjoyable dance give a pleasure to small kids, they named Elinka dancing fairy :)