Úspešný výstavný víkend - Great success last weekend on shows

27.07.2011 12:33

Máme za sebou veľmi úspešný výstavný víkend

Sobotu sme strávili v krásnom prostredí v okrese Košice-okolie, na ranči Šugov, kde sme stretli našich starých známych cotonkov Darrka a Bastíka s paničkou Rudkou, ktorú poznáme už od našej prvej výstavy. Za odvoz a spoločnosť ďalej veľmi ďakujem manželom Palčíkovým a ich malej bolonke Honey, ktorá robila Elinke na klubovke skvelú parťáčku.

V sobotu sa teda konala klubová výstava na ranči v Šugove, kde sme prvýkrát súťažili v triede otvorenej a získali sme na nej hodnotenie: V1, CAC a navyše titul Klubový víťaz  (Exc.1, CAC and Club winner2011)

V nedeľu sme pokračovali opäť už v triede otvorenej hneď na medzinárodnej výstave nazvanej Dogfestival vo Veľkej Ide, kde sme získali ešte krajšie hodnotenie:V1, CAC, CACIB a BOB! (Exc.1,CAC,CACIB and BOB)

Tento rok sme doteraz na výstavách už získali 4xCAC (čakateľsto na šampionát krásy Slovenska) ktoré sú potrebné pre udelenie titulu Slovenský šampión krásy, zároveň sme splnili aj tri podmienky, štvrtou je získanie CAC v dvoch výstavných sezónach, takže pre udelenie titulu musíme nejaký čas ešte počkať a získať CAC aj v budúcej výstavnej sezóne.  Tento krásny úspech nás nesmierne teší!

Great success last weekend: Club show at ranch Šugov in open class: Exc.1,CAC and Club winner! Day after at International dog show in Veľká Ida in open class: Exc.1, CAC, CACIB and BOB! We are happy!